Over ons

FreelancerZZPplace is een platform met interessante items voor ZZP-ers en bedrijven:

  • Aanbiedingen/ kortingen;
  • Events en workshops;
  • Visitekaartjes.

FreelancerZZPplace is een zusje van Tenderplace. Beide websites richten zich op ZZP-ers en bedrijven:

  • FreelancerZZPplace is een verzamelplaats van interessante aanbiedingen; events; visitekaartjes.
  • Tenderplace is een verzamelplaats van opdrachten voor freelancers en zzp-ers.
    Het biedt informatie over marktplaats-, inhuurdesken en de meest actieve jobboards.
    Het tijdsbesparende tools: online beoordelingen en referenties opvragen en het B-paspoort (om online je bedrijfsdocumenten te beheren).

 

 

Lidmaatschap FreelancerZZPplace: gratis!

Om gebruik te maken van de aanbiedingen en Penny-tips op FreelancerZZPplace registreer je je eerst als lid. Het lidmaatschap is gratis en kan te allen tijde, online, opgezegd worden. Hoewel aanbiedingen gericht zijn op ZZP-ers en bedrijven kunnen ook particulieren zich registreren als lid en gebruik maken van de aanbiedingen van FreelancerZZPplace.
Wil jij een een gratis lidmaatschap? Registreer je dan nu

 

 

Optie bij lidmaatschap: visitekaartje plaatsen: gratis!

Laat je digitale visitekaartje achter op FreelancerZZPplace en zet je bedrijf in de schijnwerpers.
Het aantal plaatsen voor visitekaartjes is beperkt per categorie en regio, want we willen FreelancerZZPplace exclusief houden voor leden. Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Registreer je dan nu

 

 

Agenda-items plaatsen: gratis!

FreelancerZZPplace heeft een agenda met events en workshops voor ZZP-ers en bedrijven. Promoot hier gratis jouw events en workshops en bereik hiermee jouw doelgroep. Je promoot je bedrijf zélf via onze website, wíj promoten je workshop of event via Linkedin en Twitter.
Een item in de agenda plaatsen is gratis. FreelancerZZPplace vraagt wel of je, in je reclame-uitingen (sociale media en/of op je website), verwijst naar FreelancerZZPplace. Zo bouwen we samen aan een sterk platform.
Wil jij een agenda-item plaatsen? Meld je dan nu aan. Zodra je je aangemeld hebt, neemt FreelancerZZPplace contact met je op.

 

 

Aanbieder: gratis!

Heeft u of uw bedrijf een interessante aanbieding/kortingen voor FreelancerZZPplace leden ( particulieren, zzp 'ers of bedrijven) en wilt u een aanbieding/korting plaatsen? Registreer u dan nu. Of mail naar info@freelancerzzpplace.nl
Zodra u zich heeft aangemeld, neemt FreelancerZZPplace contact met u op. Wij zullen met u bekijken of het product of dienst past op het platform. Ook zullen wij met u de aanbieding/ kortingen bespreken en de werkwijze en functionaliteit van het platform toelichten.

 

Met vriendelijke groet,
FreelancerZZPplace

 

 

 

Contact


Contactgegevens:

Diepenbrocklaan 5
5242 HB
Rosmalen

E-mail:

info@freelancerzzpplace.nl

Website

www.tenderplace.nl
www.freelancerzzpplace.nl

Telefoonnummer

085-8772319

KvK Amsterdam:

34175424